• ユースケース
  • e ブック
  • イノベーションのための 3 つの戦略
  • 人工知能によってカスタマー エクスペリエンスを変革する方法を学びます。
  • e ブック
  • トランスフォーメーションへの 5 つのステップ
  • 予防型かつ接続されたクライアント エクスペリエンスはファイナンシャル サービスにとって重要です。

• レポート
  • Gartner: ServiceNow をリーダーとして指名
  • 2018 年度マジッククアドラント エンタープライズ高性能アプリケーション PaaS

お客様

• お客様成功事例
  • チャンピオンが必要です!
  • 弊社のツールとリソースを使用して、組織内でより効果的に ServiceNow を浸透させてください。

さらに詳細を確認する

• イベント
  • Knowledge 2019
  • 5 月 5 ~ 9 日にラスベガスで開催されるイベントで、働き方を次のステージへとレベルアップさせましょう。

ServiceNow to Present at the Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference

SAN DIEGO – Feb. 19, 2013 – ServiceNow (NYSE: NOW), the enterprise IT cloud company, today announced that its president and chief executive officer, Frank Slootman, will present at the Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference in San Francisco on Tuesday, Feb. 26, 2013. The live webcast of the presentation is scheduled to begin at 3:50 p.m. PST (23:50 GMT).

Individuals may access the live webcast from the investor relations section of the ServiceNow website at http://investors.servicenow.com.  The webcast will be archived for a period of 30 days.

ServiceNow is the enterprise IT cloud company. We focus on transforming enterprise IT by automating and standardizing business processes and consolidating IT across the global enterprise. Organizations deploy our service to create a single system of record for enterprise IT, lower operational costs and enhance efficiency. Additionally, our customers use our extensible platform to build custom applications for automating activities unique to their business requirements. For more information, visit www.servicenow.com.

Any unreleased services, features or functions referenced in this document, our website or other press releases or public statements that are not currently available are subject to change at the discretion of ServiceNow and may not be delivered as planned or at all. Customers who purchase ServiceNow services should make their purchase decisions based upon services, features and functions that are currently available.

ServiceNow and the ServiceNow logo are registered trademarks of ServiceNow. All other brand and product names are trademarks or registered trademarks of their respective holders.